helpdesk love

Helpdesk: Goede morgen, waarmee kan ik je van dienst zijn?

Klant: Ik heb er lang over nagedacht, maar ik wil nu ‘LIEFDE’ gaan installeren. Kun je me daar stap voor stap bij helpen?

… Helpdesk: …Ja zeker kan ik dat. Ben je er klaar voor?

Klant: Tja, ik ben niet zo technisch, maar ik denk dat ik er wel klaar voor ben. Wat moet ik eerst doen?

Helpdesk: De eerste stap is het openen van je HART. Weet je waar HART zit?

Klant: Ja, dat weet ik, maar er worden nu verschillende andere programma’s uitgevoerd. Kunnen die tijdens het installeren blijven draaien?

Helpdesk: Welke programma’s zijn dat?

Klant: Laat me eens kijken, op het ogenblik worden OUD-ZEER.EXE, LAGE-ZELFWAARDERING.EXE, WROK.EXE en WREVEL.COM uitgevoerd.

Helpdesk: Geen probleem. OUD-ZEER.EXE wordt geleidelijk wel door LIEFDE gewist uit je huidige besturingssysteem. Het kan zijn dat het in het geheugen aanwezig blijft, maar dan laat het andere programma’s ongemoeid. LAGE-ZELFWAARDERING.EXE wordt op den duur wel door een module van LIEFDE overschreven die HOGE-ZELFWAARDERING.EXE heet. Maar WROK.EXE en WREVEL.COM moet je wel helemaal afsluiten. Door deze programma’s kan LIEFDE niet goed worden geïnstalleerd. Kun je deze afsluiten?

 

Klant: Ik weet niet hoe dat moet. Kun je me daarbij helpen?

Helpdesk: Met genoegen. Ga naar je startmenu en klik op VERGEVING.EXE. Doe dat net zolang tot WROK.EXE en WREVEL.COM helemaal zijn gewist.

Klant: O.K., dat is gebeurd. Nu is LIEFDE vanzelf gestart. Is dat normaal?

Helpdesk: Ja hoor. Je moet nu een melding krijgen dat het opnieuw wordt geïnstalleerd voor de levensduur van je HART. Krijg je die melding?

Klant: Ja, die zie ik. Is LIEFDE nu helemaal geïnstalleerd?

Helpdesk: Ja, maar denk eraan dat je nu alleen nog maar de basisprogramma’s hebt. Je moet de andere HARTEN aansluiten voor de programma-uitbreidingen.

Klant: Oei. Ik krijg al een foutmelding. Wat moet ik nu doen?

Helpdesk: Welke foutmelding?

Klant: Er staat “FOUT 412 – PROGRAMMA WORDT NIET UITGEVOERD OP INTERNE COMPONENTEN.” Wat wil dat zeggen?

Helpdesk: Geen zorgen. Dat is een probleem dat wel vaker voorkomt. Het wil zeggen dat LIEFDE is ingesteld om op externe HARTEN te worden uitgevoerd, maar dat het nog niet op je eigen HART draait. Het ligt nogal ingewikkeld, maar in lekentermen wil het zeggen dat je pas aan “LIEFDE” voor anderen toekomt als je eerst “LIEFDE” voor je eigen computer draait.

 

Klant: Wat moet ik dan doen?

Helpdesk: Kun je de directory “ZELF-AANVAARDING” openen?

Klant: Ja, die heb ik.

Helpdesk: Mooi zo. Je wordt er echt goed in.

Klant: Dank je.

Helpdesk: Graag gedaan. Klik op de volgende bestanden en kopieer die naar de directory “MIJN-HART”: VERGEEF-JE-ZELF.DOC, KEN-JE-WAARDE.TXT en ERKEN-JE-BEPERKINGEN.DOC. De computer zal alle bestanden overschrijven die problemen geven en programma’s met fouten verbeteren. Je moet ook OVERDREVEN-ZELFKRITIEK.EXE uit alle directory’s wissen en dan de prullenbak leegmaken zodat je zeker weet dat het programma voorgoed verdwenen is en nooit meer terug kan komen.

Klant: Zo, da’s gebeurd. Hela! Mijn HART loopt vol met nieuwe bestanden. GLIMLACH.MPG draait nu op mijn beeldscherm en geeft aan dat VREDE.COM en TEVREDENHEID.COM in mijn HART worden overschreven. Is dat normaal?

Helpdesk: Dat gebeurt wel eens, ja. Voor sommigen duurt het een tijdje, maar op den duur worden alle programma’s geladen. Maar, alles op zijn tijd. Dus LIEFDE is nu geïnstalleerd en wordt uitgevoerd. Vanaf nu moet je het allemaal zelf aankunnen. Ik heb nog één ding voordat ik ophang.

Klant: Ja?

 

Helpdesk: LIEFDE is een gratis programma. Zorg ervoor dat je het programma en de modules ervan geeft aan iedereen die je maar tegenkomt. Die geven het dan weer aan anderen en van hen krijg je dan weer soortgelijke andere mooie modules.

Klant: Dat zal ik doen. Bedankt voor je hulp

Wil jij ook ‘LIEFDE’ installeren? Vraag de Here God er om en open je hart. Wil je hulp? Bel me op 062 888 555 3 of mail: prive@arjankoopmans.com